"Zwodnicza strona" w Chrome — klient traci wszystkich odwiedzających
Google Safe Browsing skanuje miliony stron dziennie. Gdy wykryje malware, phishing lub spam — Chrome wyświetla pełnoekranowe ostrzeżenie, które blokuje 95% użytkowników. Dowiedz się o tym przed klientem.